Previous
Next

Milka çokollatë

  Frukt import është një ndër distributorët e çokollatave Milka për Maqedoni, një ndër më të njohurat për cilësi dhe kualitet më të mirë në botë. ...
Më tepër
image

Frukt Tea, Çaj i zi

Paketim: 900g, 450g dhe 225g
image

Vaj

Paketim: 10L, 5L dhe 1 L
image

Oriz

Paketim: 4kg, 900gr, 800gr, dhe 450gr

SHEQER FRUKT

Sheqer i paketurar në paketime me brendin Frukt.
Video
Na kontaktoni